March 3, 2008 | Filed Under Keller | 1 Comment 

Nr. 1 branding guru la Bucuresti

Kevin Lane Keller, profesor de marketing apreciat ca una din cele mai autoritare voci in domeniul branding-ului si considerat urmasul lui Philip Kotler, va sustine pe 14 Mai la BUCURESTI un seminar maraton de o zi.

Evenimentul va avea loc la JW MARRIOTT Grand Hotel si este organizat de Centrul Educational Executiv [EXED] institutie afiliata a Universitatii Sheffield, centru care ofera programul Executive MBA in Bucuresti, Salonic, Belgrad.

In cadrul acestui seminar, intitulat “Strategic Brand Management: The New Brand Imperatives”, Keller va vorbi despre cele mai bune strategii, practici si tactici care pot ajuta la crearea unor branduri puternice si le va detalia prin cele mai recente si mai detaliate insight-uri teoretice si practice in domeniul comunicarii integrate de marketing.

Keller este un pionier in cercetarea strategiilor de brand management si imbina deopotriva rigoarea academica cu utilitatea practica iar cartea sa “Strategic Brand Management” a fost adoptata la cele mai prestigioase scoli de business, programe de MBA si companii multinationale ca “biblie a brandingului”.

In cadrul a 4 sesiuni care se vor intinde pe durata a mai mult de 6 ore Keller va puncta:
- cum poate fi stabilita pozitionarea competitiva a unui brand pe diverse categorii si piete,
- cum pot fi concepute programe integrate de marketing si comunicare [atat interne cat si externe]
- cum pot fi implementate strategii de brand
- cum poate fi calculat  ROI [return of investments] in campanile de comunicare si advertising
- cum pot fi folosite atributele unui brand in relatia cu clientii pentru fidelizarea lor. 

Seminarul se adreseaza managerilor si specialistilor care activeaza in marketing communications si research, branding, dezvoltarea de noi produse, advertising si relatii publice, CRM precum si antreprenori si profesionisti care doresc sa tina pasul cu noile tendinte din marketing.

Kevin Lane Keller este profesor de marketing la “Tuck School of Business” [Colegiul “Dartmouth”] si a fost ales de Philip Kotler ca si co-autor la a 12-a editie a celei mai bine vandute carti de business “Marketing Management” [aparuta in 2005]. Pe langa numeroase articole aparute in Journal of Marketing, Journal of Marketing Research sau Journal of Consumer Research, Keller este consultant pentru unele din cele mai de succes companii si brand-uri din lume: Accenture, American Express, Disney, Ford, Intel, Levi-Strauss, SAB Miller, Procter & Gamble si Starbucks.
  
Detalii despre Keller, eveniment si inscriere puteti obtine de la Biroul – Reprezentanta al Universitatii in Romania.

Persoana de contact: Alina Vasile
>> tel: 021-315.27.23
>> email: avasile [at] city.academic.gr

Un comentariu

  1. Mr WordPress a scris la data de

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Lasa un comentariu


Keller este un pionier in cercetarea strategiilor de brand management si imbina rigoarea academica cu utilitatea practica. Profesor de marketing la "Tuck School of Business". Citeste mai mult »

In cadrul a 4 sesiuni care se vor intinde pe durata a mai mult de 6 ore Keller va puncta despre pozitionarea competitiva, programe integrate si strategii de marketing. Citeste mai mult »

Temele seminarului sunt reprezentative pentru mai multe tipuri de industrii printre care retail, produse de larg consum, telecom, IT&C, servicii financiare etc. Citeste mai mult »

Detalii despre Keller, eveniment si inscriere puteti obtine de la Biroul - Reprezentanta al Universitatii in Romania. Citeste mai mult »