Archives

Nr. 1 branding guru la Bucuresti

Kevin Lane Keller, profesor de marketing apreciat ca una din cele mai autoritare voci in domeniul branding-ului si considerat urmasul lui Philip Kotler, va sustine pe 14 Mai la BUCURESTI un seminar maraton de o zi. Evenimentul va avea loc la JW MARRIOTT Grand Hotel si este organizat de Centrul Educational Executiv [EXED] institutie afiliata a Universitatii [...]

Filed Under Keller | 1 Comment 

Keller este un pionier in cercetarea strategiilor de brand management si imbina rigoarea academica cu utilitatea practica. Profesor de marketing la "Tuck School of Business". Citeste mai mult »

In cadrul a 4 sesiuni care se vor intinde pe durata a mai mult de 6 ore Keller va puncta despre pozitionarea competitiva, programe integrate si strategii de marketing. Citeste mai mult »

Temele seminarului sunt reprezentative pentru mai multe tipuri de industrii printre care retail, produse de larg consum, telecom, IT&C, servicii financiare etc. Citeste mai mult »

Detalii despre Keller, eveniment si inscriere puteti obtine de la Biroul - Reprezentanta al Universitatii in Romania. Citeste mai mult »